Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Αν και λίγο ετεροχρονισμένα...... Πλησιάζει ένας μήνας από την ημέρα της λήξης των μαθημάτων......Πότε δεν είναι αργά για να παρουσιάσεις τις ετοιμασίες από μια πολύ ενδιαφέρουσα τελετή  αποφοίτησης των μαθητών της Στ΄ τάξης του σχολείου μας που οργανώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Μια πολύ συγκινητική παράσταση που αναφερόταν σε ένα μελλοντικό reunion των μαθητών . Μια πρωτότυπη παράσταση που στήθηκε με βάση τις σκέψεις και τις επιθυμίες, τα όνειρα των ίδιων των παιδιών σχετικά με την μελλοντική πορεία τους . Μια παράσταση - ανθολόγιο της σύγχρονης νεοελληνικής γραμματείας,γεμάτη ποίηση και λογοτεχνία σε ένα σκηνικό που θύμισε ταβέρνα και οι θαμώνες της παρακολουθούσαν πίνοντας το κρασάκι τους και "τσιμπώντας" το μεζεδάκι τους.




Σημειωτέον όλες αυτές οι ετοιμασίες έγιναν στις 10 Ιουνίου 2015, ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας για την εκλογή της Διεύθυνσης του σχολείου!!!!!!! 


 Ακόμα παρουσιάζω μερικά από τα αναμνηστικά δωράκια των δασκάλων προς τους μαθητές τους για το τέλος της σχολικής χρονιάς.






 Ενδιαφέρον είχαν επίσης οι κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά που συγκεντρώσαμε κατά τη διάρκεια του προγράμματος Litter less για τη μείωση των απορριμμάτων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου